päivitetty 27.1.2019

Itämaisen tanssin opetus Jyväskylässä

Itämainen tanssi on Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän tanssitraditioon pohjautuva etninen tanssilaji, joka tunnetaan Suomessa myös nimellä vatsatanssi. Lähi-idässä itämainen tanssi on kaikkien naisten tanssi. Sen liikekieli perustuu kehon luonnollisiin liikeratoihin ja sopii siten kaiken ikäisille ja kokoisille eikä itämaisen tanssin harrastamiseen tarvita erityistä notkeutta. Monipuolisena tanssitaiteena laji tarjoaa kuitenkin haastetta myös kunnianhimoisemmille harrastajille. Seitsemän Hunnun Tanssi ry:llä onkin ryhmiä niin leppoisaa tanssiliikuntaa toivoville kuin tanssiosaamistaan innokkaasti syventäville harrastajille.

Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n tanssisali

Osoite Pajatie 3, 40630 Jyväskylä.

Rakennuksen oikealta puolelta ovilipan alta ovesta sisään ja toiseen kerrokseen.

Kartta salille: https://www.google.fi/?gws_rd=cr&ei=OLgwUqLtOsyv4QSJsICYDQ#q=pajatie+3+jyv%C3%A4skyl%C3%A4


Viikkotuntikurssien kuvaukset ja hinnat kevät 2019

jäsenhinta/ ei jäsenen hinta

Kauden ensimmäiset tunnit viikolla 2 ja viimeiset viikolla 16

Edistyneet

Tiistaisin klo 17.30-19.00
14x90min 129€/153€
Opettaja Hannamari Kinnunen
Kuvaus: Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu useamman vuoden itämaista tanssia tanssineille. Tunneilla käymme läpi koreografiaa ja samalla haastavampien liikkeiden tekniikkaa.

Disco Oriental alkeisjatko

Tiistaisin klo 19.15-20.15
14x60min 86€/102€
Opettaja Hannamari Kinnunen
Kuvaus:  Iitämaisen tanssia nuorekkaaseen tapaan koreografian avulla. Tanssiin sisältyy myös hieman variaatioita, jonka johdosta tunti sopii alkeisiin jo tutustuneelle tanssijalle. Musiikkina on menevää länsimaista musiikkia pienillä mausteilla.

Leppoisat leidit

Sunnuntaisin klo 15.15-16.15
13x60min 80€/94€
Opettaja Eija Kolehmainen
Kuvaus: Sunnuntain itämaisen tanssin alkeisryhmä ’Leppoisat Leidit’ on suunnattu sinulle, joka toivot harrastukseltasi rentouttavaa ja iloista liikuntaa leppoisassa porukassa! Itämainen tanssi liikuttaa kehoa lempeästi voimistaen selän ja vatsan syviä lihaksia aina lantionpohjaan asti, vetreyttäen jännittyneet hartiat ja kangistuneen selän iloista mieltä unohtamatta. Sunnuntain tunnilla itämaisen tanssin liikkeisiin tutustutaan rauhallisessa tahdissa. Ryhmä soveltuukin kaiken ikäisille. Opettajana tunneilla on Eija, jolla on pitkä opettajakokemus myös esim. itämaisen tanssin selkäryhmistä. Ryhmä soveltuu niin vasta-alkajille kuin myös kertaajille. Tunneilla harjoitukset sovitetaan kunkin taitotasoon sopiviksi.

Keskitaso 

Sunnuntaisin klo 16.30-18.00
13x90min 119€/142€
Opettaja Eija Kolehmainen
Kuvaus: Tanssia, Tanssia, paljon tanssia. Tanssiin hurahtaneille. Opettelemme eri tyylisiä itämaisia tansseja, koreografiota ja tekniikkaa niihin.


Hiihtolomaa vietetään viikolla 9.

Ilmoittautuminen


Tunneille voit ilmoittautua etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kussit(at)7ht.fi.

Jos et ole varma mikä viikkotunti sopisi sinulle, niin voit laittaa sähköpostia osoitteeseen kurssit(at)7ht.fi tai kysyä opettajalta neuvoa.


Osallistumisen peruminen


Kaikille kursseille ilmoittaudutaan sitovasti. Tämä tarkoittaa, että osallistumisen voi perua maksutta vain painavista syistä lääkärintodistuksella. Peruuttamattomista ilmoittautumisista peritään koko hinta.